Printen

Onze producten

Welke vorm is geschikt voor jou?

DE PERSOONLIJKE LENING:

Hiermee financiert u uw persoonlijke kosten die u niet op voorhand hoeft kenbaar te maken. Met andere woorden, u besteedt het geld zoals u dat zelf wilt!

LENING OP AFBETALING MET SPECIFIEK DOEL:

U geeft hier op voorhand aan waarvoor u ontleent. Dit wordt gestaafd door bijvoorbeeld de factuur of aankoopbon. Dit kan bijvoorbeeld zijn om een auto, motor, televisie, nieuwe keuken,… te kopen. Het aangekochte goed staat borg voor uw lening. Net daarom kunnen wij u een interessant tarief aanbieden.

HET EIGENAARKREDIET:

De hypotheek die u op uw eigendom neemt, staat borg voor uw maandelijkse terugbetaling. Bij deze regeling moet u dus wel eigenaar zijn of een eigendom in pand kunnen geven. Grote voordeel van dit soort krediet is dat u veel grotere bedragen kunt ontlenen. Het terugbetalen kan u ook over een langere periode (tot 30 jaar) spreiden. Heel geschikt dus voor verbouwingen of het bundelen van bestaande leningen. Het eigenaarkrediet is een goedkopere vorm van lenen dan de persoonlijke lening, maar u moet wel rekening houden met de notariskosten die wij u bijlenen.

Zelfs met een melding op de Nationale Bank/Zwarte lijst kan U een nieuwe hypotheek krijgen, en zullen wij alle bestaande kredieten onderbrengen in die nieuwe hypotheek. Vraag vrijblijvend informatie.

HET HYPOTHECAIR KREDIET:

Huishuur te duur? Stop! Een eigen huis kan heus wel en zelfs zonder eigen kapitaal. Ons correct advies zorgt ervoor dat je jouw droomhuis kan kopen zonder kopzorgen. Wij begeleiden u van A tot Z.

Bent u overstelpt met vragen? Wij leiden u het labyrint van optie, verkoopovereenkomst tot de uiteindelijke aankoop bij de notaris door!

  • Vraagt de verkoper niet teveel?
  • Hoeveel kan ik ontlenen?
  • Zonder eigen kapitaal? En wat met de notariskosten en vereiste verbouwingen?
  • Over hoeveel jaar moeten we de lening best spreiden? Nemen we een vaste of variabele rentevoet?
  • Moeten we een schuldsaldoverzekering nemen en betalen we daardoor minder belastingen?

Wij maken u wegwijs door de wirwar van percentages, looptijden, vast of variabel, notariskosten, leningskosten, verzekeringen, fiscaliteit.

Wij maken u een voorstel op maat en dit aan een bodemtarief… voor iedereen! Bezorg ons uw gegevens en wij berekenen voor u de goedkoopste hypotheek.

Contactgegevens

beschikbaarLeaerts, Misweg 48, Eine, Oudenaarde 9700-055 31 39 76 of 055 31 63 61